Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från förbundet


Intresset har varit stort för kurserna i bemötande och tillgänglighet och därför erbjuds nu ytterligare kurstillfällen, den 11 respektive 18 februari. Anmäl dig redan idag!
 
Den 26 januari erbjuder Parasport Sverige, ParaMe och Champa lots den digitala föreläsningen Föräldraskap. Anmäl dig redan i dag!
 
Paniz Yousefi är en av ledarna som varit med under Start Your Impossible Camp. Tack vare hennes fantastiska engagemang är hon nu nominerad till pris på Idrottsgalan.
 
Bakom lucka 20 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Uniqlo.
 
Bakom lucka 15 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Toyota.
 
I början av september lanserades Para-Me.se, som ska få fler att hitta till parasporten. Sajten fick snabbt stor spridning och många föreningar registrerade sig. Nu fortsätter arbetet med göra fler uppmärksamma på sajten och nyttan med den.
 
Bakom lucka 14 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Svensk Adressändring.
 
TILLSAMMANS. Det är rubriken som pryder årets sista Parasportmagasin. Det har varit ett enormt utmanande år men vi har bevisat att tillsammans klarar vi allt.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya nationella allmänna råd som börjar gälla den 14 december 2020. Vad innebär det för idrotten?
 
Bakom lucka 9 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner ATG.
 
Bakom lucka 5 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi Folksam.
 
Bakom lucka 2 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Jysk.
 
På grund av den ökade smittspridningen av coronaviruset har Parasport Sverige bestämt sig för att ställa in de Start Your Impossible Camps och Special Olympics School Days som skulle ha arrangerats under det första kvartalet 2021.
 
Det första multi-världsmästerskapet i alpin paraskidåkning, paraskidskytte, paralängdåkning och parasnowboard skulle ha arrangerats i Lillehammer den 7-20 februari 2021. Nu skjuts tävlingarna fram och planeras istället till i början av januari 2022.
 
Den populära sommarträningen i Östersund får en fortsättning när Friskis och Svettis Frösö Strand gör träningen till en del av verksamheten.
 

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebookch-twitter
YoutubeInstagram

Postadress:
Göteborgs Parasportförbund
Pjäshallen, Övre Kaserngården 8
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Övre Kaserngården 8
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631431893, +4631432256
E-post: kansliet@parasportgbg.se